Het zonlicht tegemoet [Bladmuziek]. - Kindervakanties De Toekomst (Mechelen Turnhout : Kindervakanties De Toekomst)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Kameraadschapslied
Toekomstlied
Al wie uit zijn bed niet kan
Makkers, aan boord
Vacantielied
Broeder welgemoed
Komzing mij een lied
Thara, zo blazen de jagers
Soyez
Smakelijk
Avondlied
En als wij marcheren
Nu horen we buiten...
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen