Almanak Koninklijke Maatschappij tot Bescherming der Dieren voor Oost-Vlaanderen : Almanach des Sociétés Protectrices des Animaux : 1930. (Gent : Hoste, 1930)
Bibliotheek E. Anseele
9e jrg jan-mrt (38)
Nederlands
Frans
Brochure