Almanak Koninklijke Maatschappij tot Bescherming der Dieren voor Oost-Vlaanderen : Almanach des Sociétés Protectrices des Animaux : 1932. (Gent : Hoste, 1932)
Bibliotheek E. Anseele
11e jrg jan-mrt 1932 (46)
Nederlands
Brochure