Zaïre : mensenrechten : schendingen van de mensenrechten in Zaïre : een rapport van Amnesty International. - Amnesty International Vlaanderen; Amnesty International Nederland (Leuven Amsterdam : Amnesty International Vlaanderen Amnesty International Nederland, 1980)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Brochure
Keywords: mensenrechten; Zaïre