13e maand van het personeel der stedelijke onderwijsinrichtingen : vergelijking tusschen den toestand der stadsbedienden en dien van het onderwijzend personeel. - Onderwijzerskring van Gent (Gent : Onderwijzerskring van Gent, 1929)
Bibliotheek E. Anseele
Frans
Brochure
Keywords: onderwijspersoneel; loonontwikkeling; Gent