Al de liedjes van Andreas de Weerdt [Bladmuziek] : 1ste reeks : opnieuw overzien en verbeterd. - De weerdt, Andreas (Antwerpen : Lodewijk Janssens, 1887)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Belangrijk Bericht
Lof der Liedjes
Eau de Lob
Scheldelied
De reizende Duiven
Hoog Politiek
'Ne Strooienhoed
De Kiezing
De Paraplu
De slechte Tijd
Het Eierboerke in 1852
De Franschen
De terugkomst van 't Eierboerke
Een lofzang op de Neuzen
John Englishman
A la façon de Barbarie
Wanneer wij goed gezeten zijn
Onnoozele Dingen
Een roosje zonder Doren
De zuidelijke Winden
De Zang
Een dagelijksch Liedje
Tafelliedje
Een liedje voor de jonge Vlamingen
De Lastertaal
Een Sermoon
De groote Praters
De Maan
Een liedje voor eene Varkensmaatschappij
De Mosselwijven
Feestlied
De Meezenvangers
De Tafeldraaierij
Tot lof van M. Jaak Van Balen
De Pronkstukken van Antwerpen
Een Grizetje
Hoe 'ne kalen is gevaren
Bruiloftliedje
De 9e April 1853
Een Boer
Sint Job
De knevels
De Taal der Liefde
De koophandel van Antwerpen in 1854
De Oostersche kwestie
Soldatenliedje
Nieuwjaarslied
De Brusselsche Broodbakkerij
De dood van Klaas Kapoen
Hanengevechten
Bladmuziek
Keywords: liederen