Ik weet wie ik ben : een inspiratiebron om rond homo/lesbo-zijn te spelen met "Power"-jongeren tussen 12 en 25 jaar - Schoone, Tonny; Van de Velde, Katia (Brugge : CGSO.)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie