5 volksdansen [Bladmuziek] = 5 danses folkloriques. - Maes, Jef (Brussel : Editions Mus. Scherzando.)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Lieve gebuerenman komde gij mee = Gentil voisin viens avec moi
't Ros Beyaard doet zijn ronde = le cheval Bayard fait sa ronde
Meisken jong, mijn maagdeken teer = jeune fille, ma tendre aimée
Klepperdans = danse des sabots
Jan de mulder = Jean le meunier
1 boekje + 55 exemplaren
Partituren voor : Tambour en Triangle en Simbalen (2 exempl.) + Pauken + Hobo en Klarinet en Bugel en Sax en Hoorn en Tuba + Kleine Fluit + Grote Fluit + Hobo + Fagotten + Kleine Klarinet + Solo Klarinet (3 exempl.) + 1ste klarinet (3 exempl.) + 2de Klarinet (2 exempl.) + 3de Klarinet + 1ste Bugel (2 exempl.) + 2de Bugel + 1ste Hoorn en 1ste Trompet (4 exempl.) + 2de Hoorn en 2de Trompet (3 exempl.) + Alt Sax (2 exempl.) + Tenor Sax (2 exempl.) + Bariton Sax + 1ste Hoorn + 1ste Middenhoorn + 2de Middenhoorn + 1ste Alto + 2de Alto + 1ste Bariton + 2de Bariton + 1ste Trombone (3 exempl.) + 2de Trombone (3 exempl.) + 3de Trombone (2 exempl.) + 1ste Tuba (3 exempl.) + 2de Tuba + Bombardon (2 exempl.) + Contrabas
Nederlands
Frans
Partituur
Keywords: liederen; partituren