Kermesse villageoise [Bladmuiek] : fantaisie caractéristique. - Moeremans, L. ([S.l].)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Le lever du jour
La fête
La danse
Le retour au foyer
1 boekje + 64 exemplaren
Partituren voor : Dirigent + 1ste Cor + 2de Cor + Kleine Fluit + Grote Fluit + Bombardon + 1ste Tuba (2 exempl.) + 2de Tuba en Bombardon (4 exempl.) + Hobo + 1ste Trombone (4 exempl.) + 2de Trombone (3 exempl.) + Trom + 1ste Bariton + 2de Bariton + Kleine Klarinet + Solo Klarinet (4 exempl.) + 1ste Klarinet (8 exempl.) + 2de Klarinet (3 exempl.) + 3de Klarinet (2 exempl.) + Kleine Bugel + Solo Bugel + 1ste Bugel (2 exempl.) + 2de bugel (2 exempl.) + 1ste Piston en 1ste Trompet (5 exempl.) + 2de Piston en 2de Trompet (4 exempl.) + Alt Sax (2 exempl.) + Tenor Sax + Bariton Sax + Sopraan Sax + 1ste Bariton + 1ste Alto + 2de Alto + Grote Trom
Frans
Partituur
Keywords: liederen; partituren