Petit triptyque [Bladmuziek] = kleine triptiek. - Moerenhout, Jos (Wormerveer : Molenaar.)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Cortège = optocht = aufzug
Rêve = droom = traum
Légende = vertelling = erzählung
1 boekje + 52 exemplaren
Partituren voor : Tambour + 1ste Cornet + 2de Cornet + Grote Trom + Klarinet + Solo Klarinet (4 exempl.) + 1ste Klarinet (3 exempl.) + 2de en 3de klarinet (4 exempl.) + Bombardon (2 exempl.) + Solo Bugel + 1ste Bugel (2 exempl.) + 2de en 3de Bugel +3de Bugel+ 1ste Trompet (2 exempl.) + 2de Trompet + Alt Sax (2 exempl.) + Tenor Sax (3 exempl.) + Sopraan Sax + Bariton Sax + 1ste Trombone (2 exempl.) + 2de Trombone + 3de Trombone + 1ste Bariton (2 exempl.) + 2de Bariton + 1ste Tuba (2 exempl.) + 2de Tuba + Pauken + 1ste Alto + 2de Alto + 1ste Cor en 3de Hoorn + 2de Cor en 4de Hoorn + Grote Fluit + Bas + Fagotten + Hobo
Nederlands
Frans
Partituur
Keywords: liederen; partituren