Jihad vs. McWorld : terrorisme en globalisering als bedreigingen voor de democratie - Barber, Benjamin R. (Rotterdam : Lemniscaat, 2002)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: globalisering; terrorisme