[Partiturenbundel] [Bladmuziek]. ([S.l].)
Deze bundel bevat volgende liederen
L'Internationale
Airbus
Marche des diables rouges = mars der rode duivels
Bergland
Telstar
Die burgwache
Oslo-mars
Feestmars
Sons of the brave
Prager Musikanten
De Garde
Schellebelle
Day of triumph
Faldani
De opmars
Over and out
Amicitia
Florida
Hunter mars
Half-time
42 exemplaren
Partituren voor : Solo Klarinet (3 exempl.) + 1ste Klarinet + 2de Klarinet (2 exempl.) + 3de Klarinet + 1ste Piston (2 exempl.) + 1ste Trompet + 2de Piston (2 exempl.) + 2de Trompet + Alt Sax (3 exempl.) + Tenor Sax (3 exempl.) + 1ste Alto + 2de Alto (2 exempl.) + Tenor Sax + 1ste Bariton + 2de Bariton (2 exempl.) + 1ste Trombone (2 exempl.) + 2de Trombone (2 exempl.) + 1ste Tuba (2 exempl.) + 2de Tuba (3 exempl.) + Bombardon + 1ste Bugel (2 exempl.) + Kleine Klarinet + Bugel + Fluit (2 exempl.)+ Grote Fluit +
Nederlands
Frans
Duits
Engels
Keywords: liederen; partituren