[Partiturenbundel] [Bladmuziek]. ([S.l].)
Deze bundel bevat volgende liederen
Zie de mij gere
Walsen
Een bouquetje rode rozen
De orgelman
Wie zal dat betalen?
De kleine wals
Daar zijn de appeltjes van Oranje weer
Als de klok van Arnemuiden...
Een toeter van papier
Marslied van de wandelaars
Le petit mineur, Marieke
Telagie
Schat tot weerziens
Here in my heart
12th street rag
Hoor de muzikanten
Winke - winke
Kijk eens in de poppetjes van mijn ogen
En principe, Mazurka
The caterpillar, wals
Voor een kusje van jou
Hop Schotch Polka
5 exemplaren
Partituren voor : Alt Sax + Klarinet + Trombone + Tuba + Piston
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren