Extreme armoede, mensenrechten, (sociaal) partnerschap, gehouden op 18 en 19 januari 1991 in de Molenberg te Heerlen : verslag van het symposium. (Den Haag : Beweging ATD Vierde Wereld, 1991)
BMLIK
Nederlands
Verslag
Keywords: armoede; mensenrechten