De oorlog in Spanje en de literatuur - Geldolf, Wim (Antwerpen : s.n., 1960)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Geldolf, Wim, dedicatee: Huysmans, Camille
Uittreksel uit: Bevrijding : blad van ACOD Onderwijs Antwerpen, (1960) 4
Nederlands
Brochure
Keywords: Spaanse Burgeroorlog; Spanje