Omdat het anders moet : bekende en minder bekende Vlamingen benaderen politiek vanuit hun mens-zijn, niet vanuit hun politieke of burgerlijke positie - De Kerpel, Rudi (Roeselare : Roularta, 1977)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: politiek beleid