Welfare economic effects of social security : essays on poverty, social security and labour market; evidence from panel data - Muffels, Rudolf (Tilburg : Katholieke Universiteit Tilburg, 1993)
BMLIK
Proefschrift ter verkrijging van de graad van doctor aan de Katholieke Universiteit Brabant, op 12 februari 1993
Engels
Proefschrift
Keywords: armoede