Kiezen we echt voor de armen ? Een werkboekje voor allen die zich in willen zetten voor kleingehouden mensen hier én in de Derde Wereld - Stuurwold, Bert (Nijkerk : IKVOS, 1979)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: derde wereld