Strijd tegen de langdurige werkloosheid en de grote armoede : acten van colloquium, zaterdag 18 november 1995, Brussel. - ATD Vierde Wereld (Brussel : ATD Vierde Wereld België, 1995)
BMLIK
Nederlands
Brochure
Keywords: armoede; werkloosheid