Het ontwerp meerjarenplan 2003-2008. wat heeft Riso Gent vzw in petto ? - Regionaal Instituut voor Samenlevingsopbouw (RISO)-Gent (Gent : RISO, 2002)
BMLIK
Nederlands
Brochure
Keywords: kansarmoede; Gent