Van horen zeggen : mondelinge geschiedenis in de praktijk. Projectengids - De Wever, Bruno; Vlaams Centrum voor Volkscultuur (VCV); Rzoska, Björn; Crul, Charlotte; François, Pieter (Schaarbeek : VCV, 2005)
BMLIK
Nederlands
Monografie