Een economische ontdekking van de homomarkt in Vlaanderen - De Blasi, Anthony (Diepenbeek : Limburgs Universitair Centrum, 2002)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Thesis
Keywords: homoseksualiteit; economie; Vlaanderen