Redevoering van gezel De Bunne, volksvertegenwoordiger van het Arrondissement Kortrijk, in Kamerzitting van 12 december 1907, tijdens de bespreking der begrooting van oorlog naar de Annales Parlementaires - Debunne, Auguste; Anseele, Edward (Gent : Volksdrukkerij, 1907)
Aanklacht tegen de loting
Nederlands
Brochure
Keywords: antimilitarisme; loting