2 werelden ? 1 wereld ! Fotomap Vlaanderen-El Salvador. (Sint-Niklaas Antwerpen Brussel Brussel : Bevrijde Wereld SAGO Oxfam-België NCOS, 1993)
BMLIK
Nederlands
Brochure
Keywords: Solidariteitsbewegingen; derdewereldbewegingen; El Salvador