Nu gaan onze dagen somber voorbij, en zuchtend verstrijken de jaren....Wonen, werken, eten, leren en bidden in Sint-Truiden, 1842. (Sint-Truiden : Erfgoedcel Sint-Truiden, 2011)
BMLIK
Nederlands
Brochure
Keywords: Sint-Truiden.