Van Straks ... en Nu : bestrijding van armoede en sociale uitsluiting. Reflecties over activering en solidariteit. Verslagboek van het toekomstverkennend congres van 17 oktober 2002, Brugge. (Brussel : Koning Boudewijnstichting, 2002)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: sociale uitsluiting