Straathoekwerk Vlaanderen : visie, theoretisch doelstellingenkader als werk- en evaluatie-instrument, en enkele projecten nader bekeken. (Brussel : Koning Boudewijnstichting.)
BMLIK
Nederlands
Monografie
Keywords: buurtwerk; straathoekwerk; Vlaanderen