Vrouwelijk alcoholisme : onderzoek naar de sociale situatie van een groep vrouwelijke patiënten van het C.A.T. te Gent - Vermeiren, Selma (1974)
BMLIK
Scriptie Stedelijk Hoger Instituut voor Sociale Studie, Gent. Fotocopie
Nederlands
Scriptie
Keywords: alcoholisme