Relatieopbouw en werking met kansarmen vanuit een systeemtheoretisch kader in een projekt 'kansarmoedebestrijding' in het OCMW van Oostende - Allome, Anouck (1992)
BMLIK
Scriptie Instituut voor Economisch en Sociaal Hoger Onderwijs, afdeling Maatschappelijk Assistent, De Haan
Nederlands
Scriptie
Keywords: kansarmoede