Onderzoek naar de oorzaken der onjuiste en ongepaste plaatsingen en overplaatsingen van kinderen in inrichtingen en de onjuiste of ongepaste heropnamen in het familiaal milieu - Bogaert Christiane (Gent, 1959)
BMLIK
Scriptie Stedelijk Instituut voor Sociale Studie. Fotocopie.
Nederlands
Scriptie
Keywords: pleegzorg