Dakloosheid in Vlaanderen - Lamont, Bart (Leuven, 1998)
BMLIK
Scriptie Economische Hogeschool Sint-Aloysius, licentiaat in de Handelswetenschappen, specialisatie Bedrijfmanangement.
Nederlands
Scriptie
Keywords: daklozen