Van bestaansminimum naar leefloon, van recht op inkomen naar recht op tewerkstelling : hoe denken Vlaamse maatschappelijk werkers hierover ? - Van Daele, Mike (Leuven, 2003)
BMLIK
Thesis Katholieke Universiteit Leuven, Licentiaat in de Sociologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: tewerkstelling; inkomen