De Grameen Bank als bestrijding van de armoede - Jeurissen, Natascha (Brussel, 2002)
BMLIK
Thesis Vrije Universiteit Brussel, Licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: Grameen Bank; armoede