Armoede en gezondheid in België : een onderzoek naar de uitgaven van de Vlaamse OCMW's - Brants, Frank (Brussel, 1988)
BMLIK
Thesis Vrije Universiteit Brussel, licentiaat in de Biomedische Wetenschappen, richting Gezondheidswetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: OCMW; armoede; gezondheid