De alfabetiseringsgraad te Antwerpen in de 19de eeuw. Bijlagen - Smets, Ingrid (Brussel, 1984)
BMLIK
Thesis Vrije Universiteit Brussel, licentiaat Geschiedenis. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: alfabetisering; Antwerpen