Ideologie en konkrete werkelijkheid : een onderzoek naar de reaktie op de machine-introduktie in België tussen 1830 en 1848 - Van Hellemont, Nille (Brussel, 1985)
BMLIK
Thesis Vrije Universiteit Brussel, licentiaat in de Geschiedenis. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: industrialisatie