Het geven van een stem : een exploratief onderzoek naar de houding van niet-georganiseerde armen ten aanzien van het toeleidingsdiscours - Clé, Ann (Brussel, 2002)
BMLIK
Thesis Vrije Universiteit Brussel, licentiaat in de Sociale en Culturele Agogiek.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede