Hoe doe je het met beperkte kansen ? Een kijk op de kansarmoedeproblematiek binnen de werking van het hulp- advies- kontakt-en informatiecentrum - Van Der Vurst, Guy (Gent, 1986)
BMLIK
Scriptie Stedelijk Hoger Instituut voor Sociale Studie Edward Anseele. Fotocopie.
Nederlands
Scriptie
Keywords: kansarmoede