Samen strijden tegen de armoede (on)begonnen werk ? Een pleidooi voor participatie binnen Verenigingen waar Armen het Woord nemen - Malfait, Jimmy (Antwerpen, 2005)
BMLIK
Scriptie Sociaal Agogisch Werk Antwerpen, Maatschappelijk Werk. Fotocopie.
Nederlands
Scriptie
Keywords: kansarmoede