Inkomensverdeling en armoede in de "hogere-inkomens" ontwikkelingslanden : een kwantitatieve benadering - Van Loock, Wim (Antwerpen.)
BMLIK
Thesis Universiteit Antwerpen, licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; inkomen