Sociale kritiek op de margnialen in de late middeleeuwen. Analyse aan de hand van enkele voorbeelden : joden, leprozen, prostituées, homosexuelen en armen - Myvis, Els (Gent, 1988)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Geschiedenis. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: middeleeuwen; vierde wereld