De arbeiders der nijverheid te Gent gedurende de Franse overheersing (1792-1814) - Van de Veire, Hilda (Gent.)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Geschiedenis. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: arbeiders; industrialisatie; Gent