De vicieuze cirkel van de kansarmoede : hermetisch gesloten ? Een benadering vanuit de voornaamste armoedetheorieën - Bracke, Carla (Gent, 1995)
BMLIK
Thesis Universiteit Gent, licentiaat in de Sociologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: kansarmoede