Klassegebondenheid van geestesziekten - Van Damme, Anne-Marie (Gent, 1978)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Psychologische en Pedagogische Wetenschappen, ontwikkelings- en klinische psychologie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: psychiatrie