Naar een antropologie van de armoede - Lievens, Ine (Gent, 1993)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Letteren en Wijsbegeerte, multiculturele en mondiale studies. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; antropologie