Landverhuizers op zee : het leven aan boord der emigrantenschepen vanuit Antwerpen naar de Nieuwe Wereld (1839-1914). Deel 1 - Stevens, Patrick (Gent, 1983)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Letteren en Wijsbegeerte, Geschiedenis, richting Nieuwe Tijden. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: migratie; zee