Armoede en bestaansminimum in enkle geïndustrialiseerde landen - Cuvelier, Monique (Gent, 1987)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Bedrijfseconomie. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede; industrialisatie