Persoonlijkheidsevolutie bij moeilijke jeugdigen in het R.O.O.G. te Ruiselede - Huylebroeck, Diane (Gent, 1977)
BMLIK
Thesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Orthopedagogiek
Nederlands
Thesis
Keywords: jeugd; criminaliteit; Ruiselede