Werking van de Gentse Burgerlijke Godshuizen (1820-1925), met casus Lousbergsgesticht. Deel 2 - Coolens, Elke (Gent.)
BMLIK
Thesis Universiteit Gent, licentiaat in de Geschiedenis. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: Lousbergsgesticht; Gent