Het "recht op recht" als aanknopingspunt voor armoedebestrijding : een onderzoek binnen de verenigingen waar armsten het woord nemen - Merckaert, Anne (Gent, 2001)
BMLIK
Thesis Universiteit Gent, licentiaat in de Sociale Agogiek. Fotocopie.
Nederlands
Thesis
Keywords: armoede